Понеделник, 19 Март 2018

Пожар во кумановската полиција

Пожар избувнал вчера во просториите на СВР Куманово, во една од канцелариите на отсекот за превенција, потврди денеска СВР Куманово.

Пожарот избувнал во седум часот и го забележал вработен. Интервенирала екипа на противпожарната единица со едно возило и петмина пожарникари.

Од СВР Куманово велат дека ќе се утврдува материјалната штета, а причината за избувнување на пожарот веројатно е дотраената електична инсталација.

Претходно, во јануари, пожар избувна во една од канццелариите за аналитика од СВР Куманово. Тогаш беше утврдено дека причина за настанување на пожарот беше застарената електрична инсталација.

Пожар во кумановската полицијажар во кумановската полиција

Newsletter

Претплатете се на нашиот newsletter. Не испуштајте ниедна вест!