Недела, 18 Март 2018

Најавена блокада на патот од Кавадарци кон мотел Дреново

Здружението на транспортери и кипери „Кипер“ од Кавадарци за денеска од 10 до 12 часот најави блокада на едната сообраќајна лента на регионалниот пат од Кавадарци кон мотел „Дреново“, информираат од СВР Велес.

Причина за блокадата  се неисплатени побарувања на членовите на здружението од комбинатот ФЕНИ индустри за пренос на руда во вредност од околу четири милиони евра

Newsletter

Претплатете се на нашиот newsletter. Не испуштајте ниедна вест!