Петок, 23 Март 2018

Жена влегла во апаратот за проверка на багаж бидејќи се плашела да не ѝ ја украдат торбата

Жена влегла во апаратот за проверка на багаж бидејќи се плашела да не ѝ ја украдат торбата

Чуден инцидент доживеа обезбедувањето на железничка станица во Кина, откако една жена влезе во апаратот за проверка на багажот, сакајќи да ја има на око својата торба.

Обезбедувањето кое преку рентген го проверува багажот на патниците се шокирало кога на мониторот ја здогледале женската силуета.

 

Жената се качила на подвижната лента и на колена се навалила над торбата.

Подоцна таа објаснила дека се плашела оти некој ќе ѝ ја украде торбата доколку таа не е покрај неа.

Newsletter

Претплатете се на нашиот newsletter. Не испуштајте ниедна вест!