Понеделник, 19 Март 2018

ОТПОЧНА ЧИСТЕЊЕТО НА АКВАДУКТОТ

 

Oпштина Бутел со здружението на стопанственици од Визбегово, вчера организирaше голема  акција за чистње на Аквадуктот и околината.

Во акцијата беа вклучени голем број на компании, граѓани и вработени од општина Бутел.

Градоначалникот Велимир Смилевски, изрази благодарност на здружението на стопанственици од Визбегово, за општествената одговорност која ја покажаа како компании и исто така апелираше до сите граѓани, да бидат совесни и во иднина да не го оддложуваат кабастиот отпадот и градежниот шут во околината на Аквадуктот, туку да го однесат на места определени за таа намена. 

Фотографија на Општина Бутел - Opstina Butel.

Фотографија на Општина Бутел - Opstina Butel.

Фотографија на Општина Бутел - Opstina Butel.

 

Newsletter

Претплатете се на нашиот newsletter. Не испуштајте ниедна вест!