Сабота, 24 Март 2018

СКАНДАЛОЗНО Банка цензурирала телевизија, новинарите молчат и уста не отвораат

Ниту владата, а ниту новинарските здруженија, засега не изразуваат волја да стават ред и поредок за целиот медиумски простор. А кога ни за порталите не може да најде закон, нека не нѐ чуди тоа што цензурата зема замав, а новинарите не смеат да зуцнат.

Newsletter

Претплатете се на нашиот newsletter. Не испуштајте ниедна вест!