Понеделник, 19 Март 2018

Скандалозно:Амди Бајрам и неговиот син Елвис Бајрам ги однеле дома седумте општински пумпи за вода

 

Градоначалникот на Шуто Оризари Дудош Курто објави на социјалните мрежи дека ги бара од Амди Бајрам и неговиот син Елвис Бајрам да ги вратат седумте општински пумпи за вода кои ги однеле дома со завршувањето на мандатот.

 ww.png

Newsletter

Претплатете се на нашиот newsletter. Не испуштајте ниедна вест!