Понеделник, 19 Март 2018

ИЗЈАВА НА ЃОКО КОТЕВСКИ-ДИРЕКТОР НА ИСТРАЖНИОТ ЗАТВОР ШУТКА

ИЗЈАВА НА ЃОКО КОТЕВСКИ-ДИРЕКТОР НА ИСТРАЖНИОТ ЗАТВОР ШУТКА

24  инфо го контактираше директорот на истражниот затвор  Шутка г-н Ѓоко Котевски од каде добивме информација дека здрваствената состојба на Митко Чавков е добра и дека изјавите кои беа споделени во јавноста во врска со неговата физичка пресметка а потоа и ставање во самица  се невистинити.Во исто време директорот Ѓоко Котевски изјави дека е стапено во контакт со претседателот на судот, со управата за извршување санкции и други надлежни институции кои се известени за оваа дезинформација.

Newsletter

Претплатете се на нашиот newsletter. Не испуштајте ниедна вест!