Понеделник, 19 Март 2018

ЕМИНА ЈАХОВИЌ: НЕ СЕ РАЗВЕДУВАМ ОД МУСТАФА!

„Веста за неверството на мојот сопруг е лажна. Ние сме во среќен брак“, изјави Емина Јаховиќ откако одекна веста дека таа и Мустафа Сандал се разведуваат.

„Напишале дека се разведуваме. Тоа како вирус се пренесе и во Турција. Ме разведуваат, многупати“, вели Емина и додава:

„Јас почнав да објавувам свои фотографии на кои го нема Мустафа. Тоа ми беше начин да си ги промовираме песните. Потоа почнаа шпекулациите со развод, на кои моравме да се огласиме и да кажеме дека не се разведуваме. А и се сликавме за на Инстаграм заедно“, вели Емина.

Newsletter

Претплатете се на нашиот newsletter. Не испуштајте ниедна вест!