Петок, 23 Март 2018

Американски државјанин нападнал полицаец во скопското Обвинителство

Американски државјанин нападнал полицаец во скопското Обвинителство

По вербалната расправија, соопштува Министерството за внатрешни работи, 54-годишниот Американец го нападнал полицаецот.

Полициски службеник вчера попладне бил нападнат од американски државјанин во Основното јавно обвинителство- Скопје.

По вербалната расправија, соопштува Министерството за внатрешни работи, 54-годишниот Американец го нападнал полицаецот.

Напаѓачот бил приведен и задржан во Полициската станица Центар, кадешто се презема натамошната постапка.

Newsletter

Претплатете се на нашиот newsletter. Не испуштајте ниедна вест!