Петок, 23 Март 2018

Мало мече вчера се симнало во посета на вработените кај браната Козјак

Мало мече вчера се симнало во посета на вработените кај браната Козјак

Вчера, на социјалните мрежи се појавија симпатични фотографии од малото мече кое се симнало на електраната “Козјак”.

Вработените топло го пречекале и го нахраниле, а тие се сомневаат дека мечето е загубено или неговата мајка е убиена од страна на криволовци. 

Еве како изгледала нивната средба:

 

Newsletter

Претплатете се на нашиот newsletter. Не испуштајте ниедна вест!