Петок, 23 Март 2018

Средба на градоначалникот на општина Бутел со амбасадорот на Р.Словенија Милан Јазбец

По повод светскиот ден на мајките, 8ми март, вработените во Детската Градинка „11 Октомври“ заедно со децата, организираа приредба во градинката со тема “ ЗАТОА ШТО ТЕ САКАМ”.


На приредбата остварија средба  градоначалникот на општина Бутел  Велимир Смилевски, Амбасадорот на Р.Словенија Милан Јазбец и претставници од МТСП. Амбасадорот на Р. Словенија Милан Јазбец донираше играчки за децата од оваа градинка.

ooo.jpg

 

uuu.jpg

Newsletter

Претплатете се на нашиот newsletter. Не испуштајте ниедна вест!