Петок, 23 Март 2018

Како изгледа сестрата на Цеца никој не знае...

Цеца ја знае целиот регион, но како изгледа нејзината сестра никој не знае

Уште откако се појаи на сцената, Цеца не крие дека нејзина  најголема поддршка е нејзината сестра.

Имено Лидија, одсекогаш биила со неа, но многу ретко се појавува во јавноста, но сега Цеца објави фотографија на Инстаграм на која и двете дами изгледаат преубаво и насмеано.

Дека Лидија е посебна за семејството на Цеца, е доказ и тетоважата на градите на Вељко, каде го има истетовирано името на неговата тетка „Лидија“ 

Погледнете како таа изгледа:

Newsletter

Претплатете се на нашиот newsletter. Не испуштајте ниедна вест!