Петок, 23 Март 2018

Најновиот филм на Милчо Манчевски „Бикини Мун“, утре, 3 март, ќе ја има американската премиера на фестивалот „Синеквест“ во Сан Хозе, Калифорнија. Филмот, кој е американско-германската копродукција, ќе биде прикажан четири пати во програмата „Живот“, која го најавува филмот со зборовите „Царствата на умот се бескрајни и чудесни“.

Newsletter

Претплатете се на нашиот newsletter. Не испуштајте ниедна вест!