Сабота, 17 Март 2018

Згодна професорка имала секс со ученик секој ден во куќата на неговите родители!

Згодна професорка имала секс со ученик секој ден во куќата на неговите родители!

Професорка од средно училиште имала афера со ученик 6 месеци...

Мери Бет Хаглин (24) секојдневно имала секс со својот ученик (17), која дошла како замена да работи во средно училиште во Вашингтон. Професорката му испратила голи фотографии на ученикот.

„Имавме секс речиси секој ден и тоа во неговиот автомобил, во куќата на неговата мајка и во куќата на неговиот татко“, вели Хаглин.

Професорката тврди дека била заведена од ученикот, која се занимавала и со стомачен танц после часовите во училиштето. Таа вели дека ова е негово масло и сето ова го направил со висока интелигенција. Окружниот судија не ја прифаќа нејзината одбрана, затоа е осудена на 360 дена затвор поради сексуална злоупотреба на ученик.

 

https://www.youtube.com/watch?v=xFCHVS6bQeE

 

 

 

Newsletter

Претплатете се на нашиот newsletter. Не испуштајте ниедна вест!