Петок, 23 Март 2018

На телефонот ја видела својата свекрва гола - Еве што направила!

На телефонот ја видела својата свекрва гола - Еве што направила!

Свекрвата ја замолила фотографиите од телефонот да ги префрли на диск. А потоа младата жена доживеала хорор - се соочила со интимните фотографии на својот сопруг, пишува „Dialy Mail“. Слики од внуците, забави и изненадувања и одеднаш се појавува фотографија од свекрвата. А потоа и нејзините гради, вагина...

- Што да правам? Да ги префрлам и да се правам дека ништо не сум видела? Да ги избришам? Ова се случува кога сакате да му помогнете на некој, - напишала жената на сајт за родители.

А потоа следувале коментари. Некои се сочувствувале со нејзината мака, некои пак ја советувале да ги сними и на нив да гледа како штотуку да ги запознала родителите на нејзиниот сопруг. Третото мислење било да и каже на свекрвата дека ги видела, но да се однесуваат како тоа да не се случило. Имало и такви кои и предложиле добра фотошоп забава.

Најлошото било што свекрвата сакала да ги однесе фотографиите на обработка.

- Мислам дека сите ќе ги избришам. Доколку не знаела дека се таму - тогаш нема никаква штета, а ако знаела тогаш ќе мора да ми признае, но мислам дека тоа нема да го направи..., - напишала жената на крајот од пораката.

Newsletter

Претплатете се на нашиот newsletter. Не испуштајте ниедна вест!