Петок, 23 Март 2018

И покрај тоа што се уште не поминал рокот на траење, често се случува кога ќе отворите купена чоколада, таа да не биде со препознатливата кафеава боја, туку да е прекриена со бел слој во кој личи на прав.

Прв ден од пролетта, но скопјани не се даваат. Уште многу одамна почнаа да се спремаат за летните денови. Кејот полека почнува да се полни со спортистите, кои покрај тоа што сакаат да изгледаа убаво и да имаат добро тело, сепак се одлучуваат и за водење на здрав живот.

Newsletter

Претплатете се на нашиот newsletter. Не испуштајте ниедна вест!