Петок, 23 Март 2018

Валентино Роси вели дека неговото трето место на Катар ГП трката во неделата е совршен одговор на тие кои сметаат дека тој е престар за Мото ГП акција, откако тој потпиша нов двегодишен договор со Јамаха.

АМС и Владата започнаа процес на консултативни средби со младинските организации за подобрување на младинските политики

Македонската кошаркарска легенда и кандидат за претседател на Македонската кошаркарска федерација (МКФ), Владо Илиевски, оценува дека сегашното водство на МКФ, предводено од претседателот Петар Наумоски, создава хаос во младинските кошаркарски категории со нетранспарентната распределба на средствата.

Newsletter

Претплатете се на нашиот newsletter. Не испуштајте ниедна вест!