Search

ТОПЛИОТ БРАН ВО СЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ ЌЕ БИДЕ СЕ ПОСИЛЕН: Денес се измерени 40.2 степени во Македонија

Температура од 40.2 степени попладнево во 17 часот беше измерена во Демир Капија, со што овој град е и најтоплиот во Македонија за денеска, додека на Скопје – Петровец максималната температура денес се искачи до максимални 37.3 степени.

Оградени мајмуни или столбови како на гробишта: Што мислат граѓаните за одлуката за враќање на оградата пред Влада (ВИДЕО)

Во продолжение на табелата погледнете ги и останатите температури измерени денес по градови и места во Македонија во 17 часот, и тоа на мерните станици на УХМР.

Треба да знаете
Последни објави