Search

Ја поминала цела Европа за да го ослободи сопругот: Љубовта на Марина е посилна од војната меѓу Украина и Русија

Марина Ашифина, девојка од Украина е пример дека љубовта е посилна од војната. Нејзиниот сопруг бил заробен од страна на Русите. Но, таа дошла во Русија преку Европа и тој и бил ослободен.

Сеа тие живеат заедно една година во Русија, сопругот работи, а Марина волонтира и организира исти средби за други девојки, од нејзиното искуство.

Треба да знаете
Последни објави