Search

Куче скитник нападнало жена – до смрт го изгризало кучето миленик

Куче скитник вчера нападнало жена и ја каснало, додека нејзиното куче домашен миленик го изгризало до смрт. Случајот се случил во село Тресонче.

Освен оваа пријава вчера има уште четири пријави за каснувања од кучиња скитници. Два напади се случиле во Прилеп, каснати биле еден маж и една жена.

Треба да знаете
Последни објави