Search

Страшен фраер: Марија Шерифовиќ конечно откри детали за таткото на нејзиното дете

Пејачката на крајот на минатата година преку сурогат мајка го доби синот Марио, а до сега не зборувала за таткото на детето. Марија Шерифовиќ секогаш ја испушташе таа информација, поради што јавноста уште повеќе ја интересираше за каков маж се работи.

Бидејќи Мара ги користела и услугите на банката с….ма, некаде се претпоставува дека не го запознала таткото на нејзиниот син, туку дека може да види како тој изгледа само врз основа на достапните информации.

Сега поп ѕвездата проговори за споменатиот човек, а откри и нешто за него. Врз основа на тизерот кој се појави на Инстаграм и изјавата на ѕвездата, може да се заклучи дека ова е маж по кој многу жени копнеат., пишува Информер.

– Дали сте го запознале таткото на детето? – ја праша Огњен Амиџиќ.

– Страшен фраер, Европеец – рече Марија, а потоа се наврати на воспитувањето на наследникот. -Ако е доктор на науки ќе живее во Беверли Хилс, ако е вулканизер ќе му купам цел Тоша бунар. Така што јас сум исто среќна – изјави таа.

Треба да знаете
Последни објави