Search

Зголемен прометот од продажбата на услугите во првото тримесечје

Прометот од продажбата на услугите во првото тримесечје од 2024 година покажува зголемување во однос на првото тримесечје од 2023 година за 0.5 %, соопшти Државниот завод за статистика.

Во првото тримесечје од 2024 година, во однос на истото тримесечје од 2023 година, најголемо зголемување од
17.0 % има во одделот Канцелариско-административни и помошни дејности и деловно-помошни дејности.

Треба да знаете
Последни објави