Search

(ВИДЕО) Километарски колони за излез од Скопје

Петок попладне често е со гужви на автопатите регионалните патишта но и на излезите од Скопје.

Така е и попладнево. Како што може да се забележи на снимките огромна километарска колона возила со часови е заглавена как наплатната рампа Миладиновци.

Метеж има и во Ѓорче Петров на излез кон Тетово.

Треба да знаете
Последни објави