Search

Верижен судир во близина на студентскиот дом Гоце Делчев – Сообраќајот се одвива отежнато

Верижен судир во близина на студентскиот дом Гоце Делчев во Скопје.

Три автомобили учествуваат во судирот.

За сега нема информации за повредени или материјална штета.

Сообраќајот во овој дел се одвива отежнато.

Треба да знаете
Последни објави