Search

Пронајдена трага на исчезнатиот маж на Сува Планина

На Сува Планина, недалеку од палубата за набљудување кај Бојанини Води, утрово е пронајдена првата трага на Милан Ѓорѓевиќ (41), кој исчезна во понеделникот попладне. Станува збор за кутија цигари и запалка.

Полицајката нашла цигари и запалка недалеку од кривината за набљудувачката станица. Семејството на Милан потврди дека тоа се неговата запалка и цигарите што ги пушел. Потрагата сега е насочена кон набљудувачката кула и ридот под неа, вели еден од учесниците во потрагата.

Потрагата ја отежнува и тоа што се работи за многу стрмен и непристапен терен.

Треба да знаете
Последни објави