Search

Во Белград голема акција за апсење осомничени за трговија со луѓе

Во Белград се спроведува голема акција за апсење осомничени за трговија со луѓе, објавија локалните медиуми.

Во акцијата се уапсени повеќе лица осомничени поради кривично дело трговија со луѓе.

Акцијата ја спроведуваат Вишото јавно обвинителство во Белград и припадници на Министерството за внатрешни работи.

Треба да знаете
Последни објави