До налепниците НМК не се стигнува лесно, станиците за технички преглед очекуваат хаос во понеделник наутро, а еве и зошто

Сите регистарски таблички од понеделник на себе мора да ја имаат ознаката НМК, а за оние што ја немаат обезбедни се налепници со кодот кои треба да се залепат на табличките. Налепниците се бесплатни, но нема да можете едноставно да отидете и да ги земете и сами да ги залепите, туку за тоа постои процедура … Continue reading До налепниците НМК не се стигнува лесно, станиците за технички преглед очекуваат хаос во понеделник наутро, а еве и зошто