Search

СДСМ: ДПМНЕ е неинформирана и нечовечка партија, Маричиќ не беше во Белград

Интегрален текст од соопштение за јавност на СДСМ:

Да беа информирани во ДПМНЕ ќе знаеа дека Маричиќ не беше во Белград поради тоа што изминатите денови го испрати засекогаш својот најдобар другар и соработник, прерано починатиот експерт за дигитални комуникации, Илија Жупаноски.

Да имаа во ДПМНЕ грам човечност, ќе изразеа сочувство, заради големата загуба за македонското општество.

ДПМНЕ ниту е информирана ниту човечка партија.

Треба да знаете
Последни објави