Search

Маричиќ, Тренчевска и Костадиновска-Стојчевска ќе ја посетат Општина Ѓорче Петров

Вицепремиерот за европски прашања Бојан Маричиќ и министерките за труд и социјална политика и за култура, Јованка Тренчевска и Бисера Костадиновска-Стојчевска, денеска ќе ја посетат Општина Ѓорче Петров.

Како што соопшти владината прес-служба, тројцата членови на Владата ќе се сретнат со претставници на Здружение и културно-уметничко друштво во Центарот за култура во Ѓорче Петров, а потоа ќе го посетат објектот „Сонце“ на градинката „Росица“ во Волково и пречистителната станица во село Орман.

Треба да знаете
Последни објави