Удрен велосипедист во Ѓорче Петров

Велосипедист предмалку беше удрен на крстосницата на улицата Кузман Шапкарев со улицата Ѓорче Петров во истомената скопска населба.

Велосипедистот кој бил удрен додека минувал на пешачки премин е со полесни повреди, на местото се чека увид на екипи на МВР со што сообраќајот е малку отежнат.

Треба да знаете
Последни објави