Како во старите добри времиња – реки народ пред најголемиот стадион во Скопје

Гостувањето на Англија ја наполни националната арена Тодор Проески во Скопје.

Илјадници луѓе од цела Македонија го наполнија најголемиот фудбалски стадион, а атмосферата потсети на старите добри времиња кога македонските фудбалери играа пред повеќе од 30.000 гледачи.

Македонија на полувремето води со 1:0 со голот на Барди.

Фото: Антонио Јаневски

Треба да знаете
Последни објави