Search

Без вода дел од граѓаните во Кисела Вода

 Од 15:30 без вода ќе бидат корисниците на потегот од улица „Христо Татарчев“, раскрсницата со улицата „Дебарска“ до кружен тек. Водоснабдувањето ќе биде прекинато и за улица „Димо Хаџи Димов“ и улицата „Христо Татарчев“ крак 2, а останатиот дел од улицата ќе биде со намален притисок.

ЈП „Водовод и канализација информира дека корисниците ќе останат без вода поради уличен дефект ф 100 мм на улица „Христо Татарчев“ бр 47.

Треба да знаете
Последни објави