(Фото) Срдечна средба на градоначалниците на Охрид и Куманово со претседателот Пендаровски

Интересен момент за политичката сцена во земјава.

Денеска во Охрид фоторепортерите ја забележаа срдечната средба на градоначалниците на Охрид и Куманово, Кирил Пецаков и Максим Димитриевски, со претседателот на државата, Стево Пендаровски.

Треба да знаете
Последни објави