ВИДЕО: Масакр на здрави дрва утрово во Градскиот парк во Скопје

Продорен звук на моторни пили утрово го разбуди Градскиот парк во Скопје.

Како што се гледа од видеото во прилог работници најверојатно на ЈП „Паркови и зеленило“ сечат здрави дрвја во најголемиот скопски парк.

Град Скопје под чија надлежност е претпријатието немаше објавено никаква најава дека ќе се сечат дрвја, па оттаму се поставува прашањето: Кој и зошто прави масакр на здрави дрва утрово во Градски парк?

Треба да знаете
Последни објави