Невреме и пожар во Прилеп

Елементарна непогода-Прилеп
Околу 18.00 часот во подрачјето на Прилеп било зафатено од поројни врнежи дожд.

Поголемиот дел улици низ градот се поплавени и тешко проодни, а е пријавено е едно целосно поплавување на куќа, како и пожар во објект за автоделови лоц. над маг.пат А3.

Треба да знаете
Последни објави