Search

ЈП Водовод и канализација – Скопје: Известување за работно време

ЈП Водовод и канализација – Скопје, ги известува корисниците дека на ден 02.06.2023 (петок), шалтерите за наплата во Дирекцијата на претпријатието ќе работат само прва смена и тоа од 07:30-15:30 часот.

Во сабота, 03.06.2023, се продолжува со редовно работно време од 09:00-14:00 часот.

ЈП Водовод и канализација – Скопје продолжува да работи во служба на граѓаните на град Скопје. Согласно вашите потреби контактирајте не на: 02/3073 010, kontakt@vodovod-skopje.com.mkhttps://www.facebook.com/jpvodovod.skopje/.

Информирајте се на www.vodovod-skopje.com.mk и пристапете до сите електронски сервиси преку e.vodovod-skopje.com.mk. Искористете ја можноста за брзо и едноставно плаќање преку апаратите за наплата на следните локации: Дирекција на ЈП Водовод и канализација – Скопје, ГТЦ на приземје, Капитол мол, корисничкиот центар на ЈП Комунална хигиена – Скопје и во Сити Мол.

Треба да знаете
Последни објави