(Видео) Граѓани од цела Србија се упатуваат кон Белград на митингот за поддршка на Вучиќ

Граѓани од цела Србија одат на големиот митинг во Белград наречен „Србија на надежта“, кој денеска почнува во 19 часот во Белград, а го повика претседателот на Србија, Александар Вучиќ.

Првата слика од утрово дојде од околу 600 рудари и работници на Комбинатот „Трепча“, кои синоќа заминаа за Белград за да му дадат поддршка на Вучиќ.

Првата слика од утрово дојде од околу 600 рудари и работници на Комбинатот „Трепча“, кои синоќа заминаа за Белград за да му дадат поддршка на Вучиќ.

Треба да знаете
Последни објави