Search

Сообраќајна несреќа на булевар Босна и Херцеговина

Тешка сообраќајна несреќа се случи пре малку на крстосницата меѓу булевар Босна и Херцеговина и улицата Кемал Сејфула. Засега од МВР нема детали за повредени или евентуални жртви.

Треба да знаете
Последни објави