Богоев: Ковачки и „спонтаната пензионерка“ од ДПМНЕ не потсетија на старите режимски, грујови времиња

Фејсбук статус на Стефан Богоев

„Ковачки и “спонтаната пензионерка” од ДПМНЕ не потсетија на старите режимски, грујови времиња. Во ВМРО – ДПМНЕ ништо не е сменето!Тоа е истата партија која се бави со лажни вести, лажни пензионери, монтирани напади , насилство, анти ЕУ реторика и контра протести како што тоа 11 години го правеше. Истите луѓе, истиот начин на делување. И повторно сакаат да дојдат на власт и да спроведат нов режим во Македонија. Нема да дозволиме!“

Треба да знаете
Последни објави