Пролетни температури во март- Скопјани сите на прошетка

Пролетните темпертури и прекрасното сончево време примамливо делуваа на скопјани.

Денес енормни гужви низ парковите во градот.

Градскиот парк беше претесен за сите кои сакаа да го искористат топлото време.

Гужви имаше и нво центарот на метрополата, а полно беше и на Градскиот плоштад. Дел од Скопјани утринското кафе го пиеја по скопските кафулиња, а дружбата продолжи и во попладенвните часови.

За утре има најава за пониски температури, а убавото време ке продолжи следната недела.

Треба да знаете
Последни објави