Без вода корисниците од улицата „Исаја Мажовски“

Поради изведување на водоводен приклучок Ф150-80 мм. на улицата „Исаја Мажовски“ број 19, со прекинато водоснабдување денеска ќе бидат корисниците од оваа улица, информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје.

Водоснабдувањето за овие корисници ќе биде прекинато од девет часот до завршување на работите.

Треба да знаете
Последни објави