Започна 26. Златна бубамара под мотото „Да наполниме батерии во скапа тарифа“

Вечерва, од 20 ласот, започна 26. Златна бубамара на популарноста се одржува во салата А1.

Под мотото „Да наполниме батерии во скапа тарифа“, манифестацијата ќе направи пресек на овогодишната креативна продукција, сатирично ќе ja раскаже измината година и ќе ги награди најголемите уметници од Македонија и регионот.

Треба да знаете
Последни објави