Search

Прокисна кровот на Правниот факултет, водата се собира со кофи (ВИДЕО)

Прокисна кровот на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје.

На социјалните мрежи беше објавено видео од „Студентска револуција“.

На него се гледа како водата која се слева од дождот на факултетот ја собираат со пластични кофи.

Треба да знаете
Последни објави