Без вода дел од Усје

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска поради уличен дефект на регулатор на улица 4 с. Усје, со прекинато водоснабдување ќе бидат дел од корисниците на ул.1 и ул.4 (Дупки) с.Усје.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 11:00 часот до завршување на дефектот. 

Треба да знаете
Последни објави