(Фотовест) Татко ја држи раката на својата мртва ќерка затрупана под рушевините

Месут Ханзер ја држи за рака својата петнаесетгодишна ќерка, која лежи закопана во урнатините. Спасувачите не успеале да го извлечат девојчето.

Треба да знаете
Последни објави