(Фото) Транспратент “Ве заболе за гоцевите идеали, ве интересира медот, не не правете будали” поставен во Скопје

Транспратент со содржина “Ве заболе за гоцевите идеали, ве интересира медот, не не правете будали” вечерва е поставен во центарот на Скопје.

Очигледно порака е кон лажните моралисти од опозицијата во Скопје и злоупотребата на ликот и делото на Гоце Делчев во политички цели.

Треба да знаете
Последни објави