Одложено судењето за „Беса транс“

Поради отсуство на претставник на Царинската управа како сведок предложен од страна на Јавното обвинителство, денешното рочиште на судењето за „Беса транс“ се одложи.

Следното рочиште е закажано на 1 март.

Процесот го води судијата Ивица Стефановски, застапник на обвинението е јавниот обвинител Владимир Милошевски.

Треба да знаете
Последни објави