Без струја дел од жителите на општина Гази Баба

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека, поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, денеска, без електрична енергија ќе останат:

· од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од дел од ул. Финска од бр. 100 до бр. 108. (Општина Гази Баба)

Треба да знаете
Последни објави