Дел од улицата Васил Ѓорѓов со прекинато водоснабдување

Од ЈП „Водовод и канализација“ известуваат дека денеска, поради дефект на приклучна цевка, на улицата Васил Ѓорѓов бр. 4, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од истата улица.Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9 часот до завршување со санација на дефектот (општина Центар).

Треба да знаете
Последни објави