Седница на собраниската Комисија за европски прашања

Во Собранието на Северна Македонија денеска седница ќе одржи Комисијата за европски прашања.

На дневен ред се Предлог-законот за изменување и дополнуваање на Законот за Управата за јавни приходи и Предлог-законот за нуспроизводи од животинско потекло.

Треба да знаете
Последни објави